Beveglighet, Fysisk aktivitet, Trening
Leave a Comment

Shape up convention 2015

Hvilken helg!

I helga var det nemlig duket for Shape up convention på Bislett stadion i Oslo.

IMG_2825

Foto: Sara Tokheim

Det er lenge siden jeg har kunnet deltatt på et slikt arrangement, og jeg har virkelig savnet det. Dette er noe jeg har sett frem til lenge!

I løpet av lørdagen var jeg med på timer med varierende intensitet. Jeg startet helt først med “Strong girl bootcamp”. Rå tunge par øvelser, fire ulike typer burpees og helt tilslutt et par øvelser som gikk på magen. Svintungt! Dagens desidert tyngste time! Videre deltok jeg på en bokse time. Fantastisk morro. Heldige meg fikk kjøpt pads og handser kjempe billig. Hjemmetrening til nye høyder! Time nummer tre var med Lasse tufte! Jeg lar bildene tale for seg!

IMG_2842

Foto: Sara Tokheim

IMG_2848

Foto: Sara Tokheim

Etter lunsj startet jeg med en cross fit time. Jeg var ikke helt imponert. Men kjekt var det. Pulsen gikk opp, men jeg følte for mange ble presset til å gjennomføre øvelsene med for tunge vekter og alt for dårlig teknikk..

IMG_2852

Foto: Sara Tokheim

Yoga sto på planen etter cross fit. Siden jeg er veldig glad i yoga, var dette et av dagens (mange) høydepunkt!

Jeg avsluttet dagen med en time foam rolling. Det ble også litt dynamisk tøying og aktivering av rumpa med strikk.

IMG_2851

Foto: Sara Tokheim

Nå er jeg kjempe motivert for masse bra trening i høst!

IMG_2861

Foto: Sara Tokheim

En pitteliten tur innom tufte parken på St hans haugen fikk vi også tid til i dag. Vi fikk gått en lang tur med vogna før vi reiste hjem til Elverum.

Nå gler vi oss til en ny tur til Oslo om tre uker! Da er vi så heldige å være med på NIH convention.

Sara

Featured image, Foto: Sara Tokheim

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s