Diverse
Leave a Comment

#Prayfortheworld

Fredagens terror angrep i Paris vekker følelser over hele verden. Sinne, kjærlighet, fortvilelse, samhold, urettferdighet, sorg… Hver eneste dag skjer det terror en plass i verden. Hver eneste dag går det av nye bomber, og hver eneste dag blir barn eller voksne utsatt for vold og overgrep. Hver eneste dag river sulten i barne mager. Hver eneste dag må barn og voksne kjempe seg over åpent hav, i håp om å finne en plass hvor det går an å leve. INGEN forlater alt de eier, setter seg i en båt og satser liv og familie, kun for å finne et luksus liv. De er tvunget på flukt. Det som engang var deres trygge hjem, er ikke lenger trygge.

Pray togheter

Vi må reagere, bekjempe og utslette terror. Vi må stå sammen for å bedre denne verden. Alle skal føle seg trygge, alle skal lære å lese, skrive og rekne. Alle skal ha tilgang på rent vann og nok og riktig mat. Det er mulig! Vi lever i en verden som vokser. Og vi har mat og husly til alle! Vi må bare dele mer.

Jeg byttet ikke profilbildet mitt på facebook. Jeg hadde ikke nok plass til alle flaggene i verden. Pray for the World! 

Mine tanker går til alle berørte etter terrorhandlingen i Paris. Mine tanker går til alle ofre som opplever vold, terror, urett og overgrep. Mine tanker går til alle oss som kan gjøre noe for å utsette slike handlinger.

Jeg har noen siste tanker jeg vil dele. Selv om terror og urett ofte blir utført av en gruppe ekstreme muslimer, må vi ikke sette alle muslimer i samme båt. Det er like viktig, om ikke enda viktigere at vi viser vår støtte og kjærlighet. Du er ikke terrorist fordi du er muslim! Vi må ta vare på alle som bor i vår verden. Jeg tror ikke de som utfører slike grusomme handlinger har denne støtten og kjærligheten.

Ting og penger betyr så lite. Familie, venner og sosial omgangskrets betyr så mye mer.

#prayfortheworld

Sara Tokheim

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s