Fysisk aktivitet
Leave a Comment

Bra nok!

Vi er så opptatte av å være perfekte på alle plan. Kanskje kommer dette presset utenfra, men aller mest fra en selv. Huset skal være gull rent, en skal trene hver dag, spise sunt hele tiden, ha tid til familie og venner, ha en betydningsfull karriere, listen er lang.

Alle er ulike. Vi har alle ulike forutsetninger og fortrinn. Mens noen finner mye glede i trening, finner andre mindre glede i trening. Sånn er det bare. Og sånn er det på de fleste områder i livet. Vi har ulike egenskaper, som til sammen skaper hver og en av våre personligheter. Vi er alle unike. Du er bra nok!

Du er den som kjenner deg selv alle best. Det er kun du som har fasiten på hva som fungerer for deg. Hva alle andre synes betyr ingen ting. Hvordan du har det, betyr noe.

Det er så enkelt å snakke negativt til seg selv. “Det får nå så være at jeg klarte å trene tre ganger denne uken, for jeg klarte ikke å trene de fire planlagte øktene”. Hvor bra kan man egentlig få det når man hele tiden føler seg mislykket og langt i fra bra nok? Hvor lykkelig kan man blir når man aldri får roet ned og faktisk levd litt? Du er faktisk bra nok! Kjempe bra, du rakk å trene tre økter denne uka! 

IMG_3730

Vi er så resultat og prestasjonsorienterte at vi glømmer hva som faktisk betyr noe. Vi har helt glemt at det er NÅ man lever. Vi har ikke lenger overskudd og tid til overs til å stoppe opp å bare være. La alt være bra nok!

Den tiden vi går inn i nå er for mange bare stress. Dagene er over før man omtrent har snudd seg. Senk skuldrene og slapp av. Det er helt i orden. 

Du er bra nok som du er! Du trenger ikke gå ned i vekt for å bli lykkelig. Du trenger ikke være perfekt på alle plan før du kan begynne å leve livet. Du er bra nok. 

Sara Tokheim

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s