Om meg

IMG_2982

Mitt navn er Sara Lundal Tokheim og jeg er levende opptatt av å spre forskningsbasert kunnskap om helse, inspirere, motivere og hjelpe andre til å fremme sin helse.

Min visjon er å kunne dele nyttig kunnskap, inspirere og motivere dere lesere, samt etterhvert åpne opp for online coaching. Jeg er utdannet Personlig Trener, har en bachelor i ernæring fra Bjørknes Høyskole og en master i folkehelsevitenskap fra Høyskolen i Innlandet. Det spirer og gror nye ideer hver eneste dag som jeg ønsker å dele. Tanker og kunnskap om fysisk aktivitet, ernæring, oppskrifter, smarte løsninger for en sunnere hverdag, treningsøvelser, treningsprogrammer og folkehelse vil være mye av det du vil kunne finne her inne.

Som småbarnsmor står jeg i tidsklemma hele tida. Å være småbarnsmamma er mer enn en fulltidsjobb, hvor mine behov nedprioriteres hele tiden. Samtidig er det viktig for meg at jeg får gjennomført noe aktivitet. Jeg har blitt en ekspert på multitasking, smarte og raske løsninger. Jeg kommer til å dele #kjappisøkter, hvor målet er å få inn noe aktivitet. Småbarnsforeldre eller ei, vi alle trenger slike økter.

Jeg håper du vil fortsette å følge denne siden, og setter stor pris på tilbakemeldinger! Del gjerne dine tanker ;D