Online Coaching

Online coaching inneholder skreddersydde treningsprogram, kostholdsveiledning og ukentlig oppfølging vi mail eller nett. Hver og en av oss er unikt skrudd sammen, og vi trenger derfor individuelt tilpassede treningsprogrammer og kostveiledning.

Jungelen av kostråd er bitt så stor at det er nesten umulig å navigere seg gjennom. Hva som er skikkelig mat, og hva kroppen trenger er ikke enkelt å finne ut av. Uansett hva som måtte finnes der ute av teorier, erfaringer og påstander finnes det alltid noen som har noe positivt (eller negativt) å si. Det vil si at uansett hva du søker på, vil du finne noen som backer up påstanden. Det viser seg at vi er flinke til å søke opp informasjon som bekrefter våre verdier og teorier om hvordan verden henger sammen. Har du en teori om at agurk ikke er sunt for kroppen, vil du mest sannsynlig finne flere nettsider som backer opp påstanden.

Så hvordan skal vi finne frem i denne enorme kostholds jungelen? Hva trenger kroppen din i løpet av en dag? Hvordan kan du optimalisere ditt energinivå og hvordan kan du nå dine mål?

Målsetting settes i fokus den aller første delen av oppfølgingen. Da definerer vi hva du ønsker å oppnå med treningen og kostholdsveiledningen. Videre lager vi sammen en plan om hvordan du skal oppnå dine mål.

Du kan finne nok av ferdigsydde treningsprogrammer ute på internett. Og du vil kanskje også få gode resultater av disse en god stund. Men hva nå? Progresjonen har stagnert, kroppen begynner å bli sliten og ryggen begynner å gjøre vondt. Det er derfor vi trenger individuelt tilpassede treningsprogrammer. Du investerer tid til trening, så hvorfor ikke optimalisere den tiden du investerer i trening?

Hvordan vil coachingen foregå? 

I den første fasen vil vi kartlegge ditt kosthold og dine behov. Sammen definerer vi dine mål utifra din livsstil. Vi planlegger sammen hvordan du skal nå dine mål, og hvordan du skal gjøre de justeringene du trenger. Vi planlegger videre arbeidsoppgaver.

Hver torsdagskveld vil du sende meg en ukesoppdatering, og jeg vil svare innen fredag klokken 22.00. Spørsmål som dukker opp underveis vil bli besvart så snart som jeg få muligheten, innen 48 timer.

Jeg har mye kunnskap og erfaring med kosthold og trening. Jeg ønsker å hjelpe deg til en bedre hverdag. Ta gjerne kontakt på fysiskhelse@gmail.com om du har spørsmål om online coaching.

Sara Tokheim

IMG_3211